Meer resultaten voor modern landelijk interieur

modern landelijk interieur
Landelijk wonen met een moderne stijl Dewaele Dewaele.
We geven je enkele tips hoe je deze look ook bij je thuis kan creëren. In deze luxueuze villa werd er gekozen voor een landelijk exterieur en een modern interieur. Deze stijlen vullen elkaar perfect aan. Het landelijke uitzicht straalt rust en gezelligheid uit. Modern wonen uit zich in de woning door de strakke lijnen. Hoewel modern vaak geassocieerd wordt met kil en ongezellig is dit hier helemaal niet het geval. Door te werken met de juiste accessoires en warme accentkleuren creëer je een gezellige sfeer. Hieronder enkele tips om je woning modern in te richten. De witte kleur komt vaak terug in het interieur van deze woning.
Parket past bij elk interieur zowel modern als landelijk.
Parket past bij elk interieur zowel modern als landelijk. Parket past in elk interieur strakke kasten staan er goed op maar ook een klassieke fauteuil landelijke tafels of een gezellig knusse bank. Omdat het een natuurlijk materiaal is past het net zo goed in uw huis als planten! Parket kost veel onderhoud is gevoelig voor vlekken vocht en krassen en bij temperatuurverschillen gaat het werken. Maar voor steeds meer mensen wegen de voordelen daar ruim tegenop.
Landelijk interieur Landelijke kasten op maat Maatwerk.
Ook het keukeneiland samen met haar wit eiken werkblad is een opvallend element. De neutrale kleuren en metalen handgrepen geeft deze keuken een landelijke stijl. We realiseerden dit modern landelijk interieur door de typische landelijke stijl op een eigentijdse manier toe te passen. Alle kenmerkende elementen van de landelijke stijl zijn aanwezig lichte kleuren op de muren zichtbare balken plafonds en het veelvuldig gebruik van hout en maatkasten. Het ronde bad is de eyecatcher van deze landelijke badkamer. Ideaal om met twee te baden. De badkamer werd rondom met badkamerkasten afgewerkt. Omheen het plafond staan simple lijsten die passen bij de moderne landelijke stijl.
Interieuradvies Interieurinrichting interieur landelijke stijl.
Nieuw in ons keukengamma. Stel zelf uw Landelijke keuken samen. Vanaf nu bieden wij een landelijke keuken aan waarvan de verschillende delen afzonderlijk te verkrijgen zijn. Landelijk interieur Landelijke kasten op maat Maatwerk. We realiseerden dit modern landelijk interieur door de typische landelijke stijl op een eigentijdse manier toe te passen. Alle kenmerkende elementen van de landelijke stijl zijn aanwezig lichte kleuren op de muren zichtbare balken plafonds en het veelvuldig gebruik van hout en maatkasten. Het ronde bad is de eyecatcher van deze landelijke badkamer. Ideaal om met twee te baden. De badkamer werd rondom met badkamerkasten afgewerkt. Omheen het plafond staan simple lijsten die passen bij de moderne landelijke stijl. Kom tot rust in deze prachtige landelijjke slaapkamers. Op zoek naar meubels voor een landelijk interieur?
Villabouw Renovatie Interieur Zorgeloos en op maat b.
Renovatie van een kasteelwoning in Nethen. Zone-vreemd wonen in Veldegem. Landelijke villa in Herent. Strak en tijdloos in Pellenberg. Moderne strakke woning in Asse. Klassieke villa in Sint-Genesius-Rode. Uitbreiding met orangerie in Marke. Renovatie van een vierkantshoeve in de Kempen. Klassieke nieuwbouw in Ekeren. Renovatie van een villa in Brasschaat.
Interieurs voor landelijk trendy en modern wonen.
Zo slagen we er in om zowel tijdloos moderne als landelijke of trendy designs aan te bieden. Onze collectie kasten tafels en stoelen is zeer uitgebreid en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe elementen die een weergave zijn van de nieuwste interieur trends. Op die manier helpen we aan elk interieur een persoonlijke invulling te geven.
Moderne landelijke keuken ARTE interieur en keukens.
Een vleugje Long Island stijl met ruw steigerhout en lambrisering maken het geheel compleet. Modern landelijk en een tikkeltje stoer deze keuken met ruw houten afwerking en wijnkoeling nodigt uit voor urenlang kook en tafelplezier.
Landelijk Interieurgalerij Keldermans.
tel 013 46 03 23. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u hier in. Inspiraties opdoen voor een interieur landelijk wonen wonen in landelijke stijl of meer een klassiek interieur? Bekijk hier de carrousel beelden van onze interieurprojecten bij klanten en van model interieurs in onze winkel. Dit zijn volledig ingerichte ruimtes in verschillende stijlen landelijk wonen of wonen in landelijke stijl of meer klassieke interieurs. Soms wordt gecombineerd met vintage meubelen of eerder met koloniale meubelen. Op andere paginas van de website vindt u tevens recente realisaties in een strakkere stijl meer tijdloos hedendaags. U bent steeds welkom om inspiratie te komen opdoen in onze winkel met model interieurs.
Tips voor een modern landelijk interieur dat dus niet saai is.
Denk bijvoorbeeld aan een melkkrukje een houten ladder of een grote vaas met takken. Zet niet teveel accessoires neer want dan verlies je al snel de rust en eenvoud die zo fijn zijn aan een landelijk interieur. Ook gaaf én landelijk een boeren schuifdeur die je ook nog zelf kan maken! En ga voor een open haard als het kan. Als je denkt aan een landhuis dan denk je eigenlijk ook meteen een gezellige open haard. Het is de ideale plek in huis om met vrienden en familie te relaxen. Ook geeft een open haard veel sfeer aan je interieur zeker als je de rest van de styling vrij basic hebt gehouden.
Een modern landelijke stijl 5 tips Walhalla.com blog.
Hoe combineer je landelijk wonen met een moderne stijl? In dit blog 5 voorbeelden van interieurs waarin professionals deze twee stijlen op een smaakvolle manier gecombineerd hebben met tips om thuis makkelijk een modern landelijk interieur te creëren. Natuurlijke materialen strakke vormen. In dit interieur van InHouse Styling zie je hoe mooi de combinatie modern landelijk kan zijn. De witte kasten hebben een randje dat landelijk aandoet maar doordat het verdeel heel strak is gehouden is het interieur eigenlijk vooral modern met een landelijk tintje. Ook de moderne stoelen met een koeienhuid en de houten vloer versterken dit effect.
Modern Landelijk Wonen zo doe je dat. Martkleppe.nl. logo.
Maar landelijk wonen kan al snel verzanden in oubolligheid en een interieur bomvol nostalgische tierelantijntjes. Daarom is er een nieuwe stijltrend modern landelijk wonen. Wat is modern landelijk wonen? Modern landelijk wonen betekent eenvoud. De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels worden gecombineerd met typisch modern design. Natuurlijke materialen als oud hout wol vilt en touw en boerse musthaves als de ladder en spijlenstoeltjes vieren de boventoon. De inrichting is sober en strak gecombineerd met warme kleuren. Een goede modern landelijke inrichting is gebaseerd op een doordacht plan. Een plan dat je in de loop van de tijd mooi uitwerkt in je interieur. Dit plan bevat verschillende componenten.
Architect Bill Cosman Architectuur Interieurarchitectuur Interieur Aarsele Tielt West-Vlaanderen.
Beter dan een beschouwende omschrijving geeft een selectie van onze realisaties u een visueel antwoord op uw vragen. U krijgt daarbij een goed inzicht in onze individuele aanpak van elk project. Bedenk steeds dat een goede vertrouwensomgeving aan de basis ligt van de creatie van een geslaagd architecturaal project.

Contacteer ons