Op zoek naar interieur modern?

interieur modern
Modern interieur.
Klik hier om uw antwoord te annuleren. 02/453 06 00 Telefoon 02/453 04 56 FAX.
Strakke tegel voor uw modern interieur Gilbo tegels.
Strakke tegel voor uw modern interieur. U bent op zoek naar een strakke tegel voor uw modern interieur? Deze strakke tegel heeft een industriële moderne look. U houdt van het uitzicht van een betonvloer of gietvloer maar wil toch zekerheid over de duurzaamheid van het materiaal? Dan vindt u met deze tegel de oplossing die u zocht. Hexagon tegel in mooie kleuren Langwerpige tegel biedt u veel voordelen. weekdagen 8u tot 1730u.
Moderne keuken ARTE interieur en keukens.
In zon keuken tilt u gastronomie gegarandeerd naar een hoger niveau. Een zee van ruimte in deze moderne keuken met de allernieuwste materialen en toppers van apparatuur. In zon keuken tilt u gastronomie gegarandeerd naar een hoger niveau. Klein en fijn maar van grootse waarde!
Moderne inrichting Modern Interieur Interieurinrichting.
Deze industriele inrichting creëert een loft-gevoel met haar typische hoge woonruimte grote ramen en betonnen plafonds. Overdag voorzien de ramen genoeg daglicht. S'avonds geven de industriele lampen een warm en gezellig licht. We zorgden voor een huiselijke en warme sfeer met een lange houten wand. In deze wand werkten we verschillende kasten en deuren weg om een minimaal interieur te bekomen. De houten wand trokken we verder door naar andere ruimtes in deze woning. Moderne badkamer met inloopdouche. Moderne badkamer met inloopdouche.
Moderne keukens Interieurstudio Hoskens Beerse Turnhout.
Villabouw Renovatie Interieur Zorgeloos en op maat b.
Landelijke villa in Alken. Stijlvolle interieur renovatie van een bestaande bvilla. Renovatie moderne villa jaren 70. Renovatie van een klassieke villa in Kraainem. Villa renovatie in Sint-Pieters-Woluwe. Klassieke manoir in Kraainem. Moderne nieuwbouw in Heusden-Zolder. Hoeve renovatie in Herselt. Tijdloze villa in Herk-de-Stad.
Modern interieur dé specialiteit van SUBLIM Sublim.
Modern interieur dé specialiteit van SUBLIM. Onze naam verraadt het al een beetje SUBLIM staat voor subliem wonen. Al 45 jaar zijn wij dé regionale referentie voor modern interieur met een ziel. Samen met de klant gaan wij op zoek naar de inrichting die perfect aan zijn verwachtingen en budget tegemoet komt. Als gevolg van die aanpak hebben wij een tevreden en trouw cliënteel opgebouwd. Modern en eigentijds wonen is al 45 jaar de passie van SUBLIM. Maar hoe fier we ook op ons verleden zijn we kijken vooral naar de toekomst.
Referenties Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge.
Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge. Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge. Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge. Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge. Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge. Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge. Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge. Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge. Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge. Ontwerp modern interieur nieuwbouw Brugge.
Interieur voorbeelden voor uw woning inrichting inspiratie foto's.
Interieurvoorbeelden.be is de plek bij uitstek voor het vinden van interieur inspiratie. Of je nu op zoek bent naar een hippe design keuken een moderne badkamer of een landelijke badkamer je vindt het allemaal in onze diverse rubrieken. Om makkelijk te bladeren tussen de duizenden interieur fotos kan je makkelijk zoeken in verschillende categorieën keukens woonkamers eetkamers badkamers dressings slaapkamers leefruimtes interieur kleuren en meubelen. Vervolgens kan je subselecties maken naargelang je favoriete stijl modern design landelijk cottage en klassiek!
Binnenkijken Inspiratie woningen en bedrijven.
In deze renovatie van Scott Scott Architects krijgt de landelijke look een strakke twist. Door het gebruik van natuurlijke materialen en strakke vormgeving oogt dit interieur zeer modern. Kijk binnen in deze unieke renovatie dankzij deze fotospecial. Karaktervol herenhuis met modern interieur. Geschreven door Sarah Van Passel. in de Categorie Binnenkijken. Een oud herenhuis krijgt een strak interieur dankzij de geslaagde renovatie van AUXAU Architects. Door het slopen van de binnenmuren werd de ruimte opengetrokken en werd de lichtinval vergroot. Een centrale kubus herbergt twee ruimtes in één. Kijk binnen voor meer inspirerende foto's. Opvallende box met zwarte OSB-platen in gerenoveerde boerderij. Geschreven door Sarah Van Passel. in de Categorie Binnenkijken.
Moderne woonkamers inrichting foto's en woonkamer voorbeelden.
Deze woonkamer foto is een mooi voorbeeld dat een bilbiotheek ook geïntegreerd kan worden in een moderne inrichting. De blauwe LED verlichting zorgt voor sfeer en kleur. Modern wit tv meubel met geïntegreerde open haard. De donkere achterwand laat niet enkel het wit zwevend meubel beter uitkomen maar zorgt er ook voor dat het donkere haardvuur minder opvalt. De rechte aflijning van de opbergkastjes in combinatie met de greeploze deuren geven de woonkamer inrichting een moderne toets. Woonkamer inrichting in moderne landelijke stijl. De strakke lijnen en texturen van een moderne inrichting worden gecombineerd met de natuurlijke warmte van hout stoffen en decoratiematerialen.
Van ouderwets interieur naar strak en modern bouwenwonen.net.
Home Interieur Interieurtips advies Van ouderwets interieur naar strak en modern. Van ouderwets interieur naar strak en modern. Heb je de ouderlijke woning gerfd? Of heb je een bestaande woning gekocht en wil je het interieur graag renoveren? Dan vraag je je misschien af hoe je zon interieurrenovatie aanpakt. Hoe tover je een oer-Vlaamse fermette om tot een comfortabele hedendaagse gezinswoning? Een rapportage uit Het Laatste Nieuws schept duidelijkheid. Minder fermette en meer loft a.u.b! In Belgi is er een lange traditie van landelijke woningen in bijhorende landelijke stijl.

Contacteer ons