Resultaten voor modern wonen

modern wonen
Modern wonen in Rotselaar Afdeling Rotselaar.
Inspireer ons en maak mee de toekomst van onze gemeente! Modern wonen in Rotselaar. donderdag 21 mei 2015. Rotselaar zal met een nieuw woonbeleid onze woonkernen versterken en de bevolkingsgroei opvangen in leefbare groene veilige en gezellige dorpscentra. Rotselaar wil de komende jaren meergezins woningen in haar drie kernen Rotselaar Werchter en Wezemaal zien verschijnen. De bevolkingstoename en vergrijzing zetten Rotselaar aan tot een opmerkelijk nieuw woonbeleid. Met de verordening wonen in meervoud wil de gemeente in haar drie dorpscentra extra en hogere meergezinswoningen. Daarom wordt het er mogelijk een extra verdieping tot vier bouwlagen dus op te trekken.
Afgewerkte projecten door Jonas D'hoore Landelijk modern wonen in een bosrijke omgeving Varsenare.
Deel dit project Geïnspireerd door onze tuinen?
Modern interieur dé specialiteit van SUBLIM Sublim.
Samen met de klant gaan wij op zoek naar de inrichting die perfect aan zijn verwachtingen en budget tegemoet komt. Als gevolg van die aanpak hebben wij een tevreden en trouw cliënteel opgebouwd. Modern en eigentijds wonen is al 45 jaar de passie van SUBLIM. Maar hoe fier we ook op ons verleden zijn we kijken vooral naar de toekomst. Wat verwacht de klant van zijn inrichting? Wat zijn de designtrends voor een modern interieur? Op basis van die gedrevenheid gecombineerd met een persoonlijke aanpak slagen we er telkens weer in het droominterieur van de klant te realiseren. Wil je een totaalinrichting of ben je gewoon op zoek naar mooie verlichting dan wel de juiste meubelen? Bij SUBLIM ben je aan het juiste adres. SUBLIM modern wonen is onze missie.
IN BEELD Wonen in een moderne roestige barak.
In plaats van de roestige gevel van dit gebouw te vernieuwen besliste de Australische architect Raffaello Rosselli om die te restaureren.
Modern wonen paperback Richardson Boek Alle boeken bij Fnac.
Flash Deals tot 50%. Richardson Auteur Verschenen in september 2010 paperback. Laat ons je mening weten Je review is geregistreerd. Je kunt dit product niet aan je lijsten toevoegen omdat je niet aangemeld bent. Voor bedrijfsbestelling op maat neem contact op met Fnac-prijs. Niet beschikbaar in de winkel. In slechts enkele kliks verkoop je je Modern wonen en verdien je geld op Fnac.be. Een product verkopen Meer informatie Ben je een professionele verkoper? Maak een winkelruimte aan.
bol.com Modern Wonen P. Richardson Richard Powers 9789021548586 Boeken.
Hoe modern wil jij wonen? Hoe modern dúrf je te wonen? Dit boek is een adembenemende tocht langs de meest fantastische moderne interieurs uit de hele wereld. Het helpt je om je eigen houding ten opzichte van modern wonen de trend van nu te bepalen en keuzes te maken die bij jou passen. Je interieur is tenslotte een weerspiegeling van je persoonlijkheid en verdient alle zorg en aandacht. De inleiding gaat over de aspecten van een modern interieur. Het boek is daarna verdeeld over 10 hoofdstukken die deze aspecten toelichten met tekst en in totaal 740 kleurenfoto's.
Tendens Wonen strak en modern Tendens.tv.
Architecte Carmen Lammens houdt van strak en modern. Vroeger was ze hierin een buitenbeentje maar nu merkt ze dat dit meer en meer de norm wordt. Ook voor deze woning haalde ze alles uit de kast om binnen een beperkte oppervlakte een ruim en open gevoel te creëren. To view this video please enable JavaScript and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video. 20 jaar Tendens Ampère Antwerp Fashion Festival Belmodo Jo-Lynn Byl Lamett Londen Martine Prenen Men Talk personal shopper Publireportage styliste Tanja Dexters Tendens Vernieuwt Vinta.
QTD Interieurarchitecten profiel.
QTD Interieurarchitecten geeft aan uw verbouwplannen extra woon of werkcomfort elke ruimte wordt op maat ontworpen.
Home Sweet Home Modern wonen met een plus.
Er zijn steeds minder bouwgronden en tegelijk worden de individuele perceeloppervlaktes kleiner. Dus moeten ontwerpers vandaag de dag vernieuwend omgaan met de woonomgeving om nog een unieke woonbeleving met een architecturale meerwaarde te kunnen scheppen. Een verrassend originele concretisering van het nieuwe wonen trof Home Sweet Home aan in de zopas afgewerkte kijkwoning van AR Architectuur Interieurprojecten. Wat deze kijkwoning bewijst? Groots wonen met een maximale privacy kan ook op een beperkt terrein. De nieuwe kijkwoning van AR aan de Herderstraat in Lokeren is gebouwd op een stuk grond van 550 m2 ruime patio en achtertuin inbegrepen.
Modern wonen foto 16 Eurosun.
De duurzame materialen stralen warmte en stijl uit. U kan volgens uw persoonlijke voorkeur kiezen uit verschillende tinten en een afwerking met of zonder handgrepen. In een Modern Wonen keuken of interieur genieten u en uw huisgenoten van hoogwaardig eigentijds comfort.
Bouwmicrobe.be modern-wonen.
Bouwmicrobe.be bouwavonturen van bouwers en verbouwers met een bouwmicrobe voor bouwers en verbouwers met een bouwmicrobe.
Modern wonen aan het water Marres Interieur Design Meubelen.
Subscribe to newsletter Subscribe. Modern wonen aan het water. Home / Modern wonen aan het water. In het pittoreske decor van het Limburgse Maasland staat een prachtige nieuwbouwvilla pal aan het kanaal in Dilsen-Stokkem. We staan eerst even stil aan de voorzijde van de woning. Wat ons meteen charmeert is de mooie steen die gebruikt werd voor de woning dezelfde als voor de andere huizen aan de waterkant. Volgens de dame des huizes werd de steen speciaal voor het project ontworpen.

Contacteer ons