MODERENE VILLABOUW

Nieuwbouw en renovaties

Door - admin

Slotenmaker nodig?

U wilt niet alleen inbraak detecteren, maar ook voorkomen door het automatisch schakelen van verlichting wanneer u niet thuis bent. Wanneer er brand uitbreekt of ingebroken wordt, dan wilt u direct hiervan een melding krijgen op uw mobiele telefoon. Wanneer u thuis bent wilt u zich vrij door uw woning kunnen bewegen terwijl alle deuren en ramen beveiligd zijn (alarm voor ouderen).

Beveiliging Systeem

U wilt nooit meer in het donker thuiskomen: met uw sleutelhanger afstandsbediening schakelt u de verlichting in en het alarm uit. U vindt het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beveiligingssysteem. U wilt geen contract of maandelijkse kosten! U wilt live video verificatie. in het assortiment: Alarmsets oftewel beveiligingssystemen bewaken deuren, ramen en ruimtes voornamelijk middels magneetcontacten, bewegingssensors en rookmelders.

Tevens zijn deze alarmsets voorzien van ingebouwde telefoonkiezer. U krijgt op uw (mobiele) telefoon direct een melding wanneer het alarm afgaat. Doordat er geen bedrading hoeft te worden getrokken omdat alle sensoren draadloos zijn is het installeren geen tijdrovende zaak. Het is éénvoudig zelf te doen voor de ervaren doe het zelver, hierdoor heeft u GEEN installatie kosten.

Kiest u voor een 2-weg alarmsysteem zoals het Ajax systeem of de Electronics-Line iConnect 2-weg, dan gaan de batterijen nog veel langer mee, omdat bij een 2-weg systeem de sensoren worden uitgeschakeld als het systeem niet is ingeschakeld. Waardering uit 5 € 48,00 Waardering uit 5 € 55,00 Een magneetcontact plakt of schroeft u eenvoudig op een kozijn van een raam of deur, zodat opening hiervan direct wordt opgemerkt.

Alarm Voor Ouderen

Live foto verificatie bij een alarm, met een bewegingsmelder met foto camera, krijgt u direct foto’s toegestuurd in de App bij een alarmmelding!Zodat direct zichtbaar is of het een loosalarm is of een echte inbraak. beveiliging huis. Waardering uit 5 € 199,00 € 89,00 Waardering uit 5 € 131,00 Waardering uit 5 € 79,00 Waardering uit 5 € 69,00 Voor de EL5803 is voor zowel 1-weg als 2-weg systemen van Electronics-Line: Waardering uit 5 € 97,00 Waardering uit 5 € 148,00 Waardering uit 5 € 99,00 Selecteer de AJ-HOOD optie, nu voor maar € 1,- bij aanschaf van de Ajax MotionProtect outdoor.

Het antwoord op de vraag ,of de Electronics Line Prime, Essent, HomeSafety en Proguard 800 alarmsystemen 100% identiek systeem zijn, is niet zo eenvoudig met ja of nee te beantwoorden. Ja, dat alle voornoemde alarmsystemen geproduceerd zijn in de fabriek(en) van Electronics Line is zeker. En Ja, dat Essent, HomeSafety en Marmitek een eigen sausje over Electronics Line draadloze beveiligingssystemen hebben gegoten om de alarmsystemen eigen te maken, is ook zeker.

Het huidige Electronics Line “Prime” draadloze alarmsysteem had een voorloper die de “Infinite Prime” heette (draadloos alarm). De Infinite Prime lijkt qua uiterlijk zeer sterk op het huidige Prime alarmsysteem echter is qua hardware en software compleet anders. Feitelijk is de Prime een redesign van de Infinite Prime met als belangrijkste extra dat de Prime een voice prom op de hoofdprint heeft en dat deze voiceprom mist bij de Infinite Prime.

Alarmsysteem Draadloos

Deze gesproken mededelingen kunnen door de installateur of gebruiker worden opgenomen en worden afgespeeld wanneer er een alarm gebeurtenis plaatsvindt. Voor Prime of Infinite Prime alarmsystemen die met een meldkamer verbonden zijn, is de al dan niet aanwezigheid van een voiceprom verre van interessant. Maar wanneer een klant besluit om zijn meldkamer contract op te zeggen en toekomstige alarmen op zijn mobiele telefoon wil laten uitkomen, wordt de voiceprom opeens wel heel interessant (alarmsysteem draadloos).

Daarnaast bevatte de software van de Essent alarmsystemen niet de mogelijkheid om naar privé telefoonnummers te rapporteren. Het advies zou zijn om de Essent basisunit te vervangen door een nieuwe Electronics Line Prime. Uiteraard kunt u de accessoires van uw Essent alarmsysteem hergebruiken op een nieuwe Prime. Alle tot op heden uitgeleverde Marmitek ProGuard 800 alarmsystemen (in zilver en wit) zijn van het type Electronics Line Prime en bevatten een voice prom en de mogelijkheid gesproken mededelingen te rapporteren naar max. draadloos beveiligingssysteem.

3 meldkamers. Alle accesoires van de Electronics Line Prime of Marmitek Proguard 800 zijn terug te vinden in de webwinkel van PaHeDomotica. HomeSafety heeft in het verleden alarmsystemen uitgeleverd van het type Infinte Prime (zonder voice prom) en van het type Prime (met voice prom). Om erachter te komen of u een HomeSafety alarmsysteem heeft van het type Infinite Prime of het type Prime, dient u de behuizing van het alarmsysteem aan de onderzijde te openen en op zoek te gaan naar de voiceprom die zich op de hoofdprint aan de onderzijde van het deksel bevindt.

Beveiliging Huis

3 meldkamers kunt doormelden (indien gewenst). Heeft u een HomeSafety systeem met voice prom (Prime) dan zou u in theorie gesproken alarm meldingen kunnen rapporteren naar privé telefoonnummers, ware het niet dat de optie tot privé rapportage niet in de software van HomeSafety systemen niet altijd aanwezig is – alarm voor ouderen. Bent u consument en geïnteresseerd geraakt na het lezen van dit artikel, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor vragen, nieuwe systemen en toebehoren/uitbreidingen etc.

Een alarminstallatie beschermt tegen inbraak, en andere in huis. Dat doet het met behulp van detectoren op strategische locaties in en rondom de woning die specifieke risico’s kunnen detecteren. De detectoren communiceren met elkaar via een centrale. In geval van nood krijg je een melding en gaat het alarm af.

Share us on (slotenmaker)