MODERENE VILLABOUW

Nieuwbouw en renovaties

Bostoen bouwt passief Bostoen.

Een passiefhuis is een zeer energiezuinig gebouw gericht op een optimaal winter- en zomercomfort. Tijdens het grootste deel van het jaar kan een passieve woning op kamertemperatuur blijven zonder een klassiek verwarmings of -koelingssysteem te gebruiken. Bij de meest extreme buitencondities is er echter wél een actieve verwarmingsbron nodig. Die energievraag is zeer klein. Het bouwen van een passiefwoning vereist heel wat expertise, want alle parameters van de opbouw dienen hierop afgestemd te zijn

Door de drievoudige beglazing is er in de winter bijna geen koudestraling en is het geluid van buitenaf sterk verminderd. Een duurzaam gebouw heeft een hoger rendement dan een niet-duurzaam gebouw. Een passiefhuis bouwen is met andere woorden een stabiele investering.

Home Pixii.
Provinciehuis in Antwerpen. Het nieuwe provinciehuis in Antwerpen werd ontworpen met duurzaamheid en de ambitie van passief als uitgangspunt. BEN verbouwing SCHOONSELHOF. De Saint Gobain Group wou via het Futurfantastic project aantonen dat BEN verbouwen/renoveren geen mission impossible hoeft te zijn. Bekijk alle projecten. Verruim je kennis. Bekijk alle artikelen. Energieneutraal passief bouwen. Energieneutraal passief bouwen.

Wat is een passiefhuis? Energiezuinig bouwen met Arkana.
U bent hier: Home Energiezuinig bouwen Passiefhuis. Laat ons u contacteren! BEN of NZEB. Wat is een passiefhuis? Een passiefhuis is een zeer energiezuinig gebouw gericht op een optimaal winter en zomercomfort. Tijdens het grootste deel van het jaar kan een passieve woning op kamertemperatuur blijven zonder een klassiek verwarmings of koelingssysteem te gebruiken.

Een passiefhuis bouwen? Energiezuinig en ecologisch bouwen.
Een van de makkelijkste manieren om energievriendelijk te bouwen, is houtskeletbouw. Door met hout te werken, vermijd je immers bouwknooppunten, een van de vereisten voor een passiefhuis. Een bouwknooppunt is plaats in de buitenschil van een gebouw waar de isolatielaag onderbroken is.

Passief wonen, iets voor jou? Hebbes Zimmo.
Een beperkt aanbod: er zijn op dit moment nog niet zo veel bouwbedrijven die weten hoe ze een passiefwoning moeten bouwen. Ook bij architecten is de kennis beperkt. Daardoor stijgt de prijs voor expertise en vakkennis. Hogere milieubelasting tijdens de bouw: er zijn meer materialen nodig bij het neerzetten van een passiefhuis, o.a.  Linkbuilding Linkbuilding uitbesteden links kopen Linkbuilding toepassen Linkbuilding bureau Linkbuilding kantoor Linkbuilding belgie Linkbuilding vlaanderen Linkbuilding kopen Linkbuilding bestellen Linkbuilding Linkbuilding uitbesteden links kopen Linkbuilding toepassen Linkbuilding bureau Linkbuilding kantoor Linkbuilding belgie Linkbuilding vlaanderen Linkbuilding kopen Linkbuilding bestellen Linkbuilding Linkbuilding uitbesteden links kopen Linkbuilding toepassen Linkbuilding bureau Linkbuilding kantoor Linkbuilding belgie Linkbuilding vlaanderen Linkbuilding kopen Linkbuilding bestellen Linkbuilding

PASSIEF BOUWEN Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Een energiezuinige bouwtechniek is nu eenmaal de toekomst en innovatieve ideeën betekenen ook energiezuinig bouwen. In een passiefhuis kan u het hele jaar door genieten van een maximaal comfort, zowel in de winter als in de zomers Omdat uw woning niet langer actief maar passief wordt verwarmd scheelt dat enorm op uw energiefactuur.

Wat en waarom? Passiefhuis Livios.
Een passiefhuis staat voor een zeer energiezuinige woning met een aangenaam binnenklimaat zowel gedurende de winter als de zomer en dat met een minimaal verwarmingssysteem. In een passiefhuis wordt er bijna niet meer actief verwarmd, vandaar de naam ‘passief’.

Bij passief bouwen houden we rekening met volgende 4 belangrijke pijlers:

  • Drievoudige beglazing in de ramen
  • Ver doorgedreven isolatie van de muren, daken en vloeren
  • Zeer goede tochtdichtheid van het huis
  • Een gecontroleerd ventilatiesysteem met warmterecuperatie: de luchtkwaliteit blijft gewaarborgd zonder warmte te verliezen

Webdesign bureauLinks kopen BelgieLinks kopen nederland